Aja Jung: Ne znam ko je Damir Handanović a ni čemu služi CEBEF

O novom direktoru CEBEF-a juče komentar imali samo Aja Jung i Dveri

Ostavite komentar


  1. Pliticki oportunisti trenutne vrhuske kad god ih neko nesto neprijatno pita govore ili da ne znaju ili se pravdaju da „ne mogu budakom da ruse Kopaonik“ ili pak da „narod niko ne bije po usima da leti Air Serbiom“! Ulicna retorika i potpuni analfabetizam onih koji su placeni iz budzeta!

  2. Aja Jung je u pravu kada kaže da svi festivali moraju imati sopstvene kapacitete za selekciju, organizaciju i produkciju .Jedino tako mogu biti dobro organizovani.

  3. Ja sam, priznajem baš zbunjen, kako to da gospođa Aja Jung nema pojma ko je Damir Handanović, i čemu služi CEBEF!?! Dobro, znam ja da ostali pomenuti nemaju pojma gde im je glava od silnih obaveza, neke individue među imenovanim ni inače nisu u poziciji da tako nešto potvrde, mislim na položaj njihove glave, o pinkoidu neću ni da sudim, nemaju oni petlju da tako nešto komentarišu ili da daju kvalitetan sud. A i kako da se suprotstave navrhvođi ako bi nekim slučajem i imali kakav sud, eto reciumo Goncić ili Ćustić.
    Opet, mislim da su se momci iz DVERI malo preračunali; biće da je revid, možda koje nule, jer, odkuda tisuću beogradskih intelektualaca da da podršku navrhvođi??? Dobro, tisuću potpisa podrške nije problem skupiti u akciji „od vrata do vrata – siguran glas“, da vidim ko neće kada u rukama botova ugleda birački spisak i zaokruženo svoje ime. Ali 1000 i slovima, tisuću intelektualaca naći u Beogradu? E, to je previše, da ih čovek svećom traži neće ih pronaći, ma kavi svećom, reflektorom da ih traži – nema, pa nema! Jedino da su danima dreždali na aerodromu pa ih lovili kada dolaze u posetiu rodbini iz Nemačke, Engleske, Amerike, Australije, Španije, Norveške, Kanade… A i pitam se kako bi ih mogli prevariti dapotpišu tako nešto. Sada, vrzma mi se po glavi jedina preostala mogućnost, možda su obilazili obdaništa i jaslice i uzimali potpise od dece – budućih intelektualaca i to pre nego što glavom bez obzira pobegnu iz Sorabije.

  4. Custic je ponisten na sudu kao kadar SNSa koji nije imao uslove da bude direktor pozorista. Stranka ga odrzava zalbama. Pa sta on da kaze o Damiru Handanovicu. Beogradsko dramsko je na kolektivnom godisnjem odmoru, pa kakav sluzbeni put u vreme odmor!!!!!!!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.