Glumci: Ako se usvoji zakon o eksproprijaciji, to će biti pljačka po hitnom postupku

O svojoj poseti Gornjim Nedeljicama i selima oko Jadra govore za Danas

Ostavite komentar


  1. Hvala hrabrim glumcima. Dekani i profesori BU, sram vas bilo! Čast izuzecima.

  2. Podrška i pozdrav našim glumcima u lepom gestu da posete građane iz Gornjih Nedeljica njima je potrebna podrška cele Srbije jer oni u ovom trenutku brane Srbiju od najveće trovačnice za vodu, zemlju i vazduh, veliki pozdrav i da isteramo Rio Tinto iz Srbije.

  3. Meštani Korenite,sela koje se graniči sa Nedeljicama su isto uplašeni.Navodno spadamo u taj treći krug otkupa,tek će se tu zemlja otimati….

  4. Glumci su dobri ali samo dok se dohvate politike.Tada koriste svoju popularnost i mogu promovisati svakakve ideje koje su ideje manjine.Dovode u zabunu običan narod koji im veruje dok glume,a kad pričaju o životnim pitanjima,nemaju podršku većine građana.

  5. Narod Srbije ne trazi da ode na Mesec ili Mars..brani cistu vodu,vazduh i hranu i usput mentalno zdravlje od vlade i presednika…

  6. To što je predsednik rekao da Zakon o eksproprijaciji nema veze sa „Rio Tintom“ znači da se sprema još pljački naroda.

  7. Bravo za glumce.
    Nikako ne razumem ljude, ovaj narod, koji neprestano na izborima bira politicare koji sve rade protiv njihovog dobra. I opet, i opet…Aman, ljudi, upamet se!

  8. Bojkoviceva, a sto niste isli kada je DS doveo poodavno Rio Tinto??? A, sad izigravate dusebriznike za te seljane. Koje licemerje s vase strane. Stalo je vama do tih ljudi, koliko i do lanjskaog snega.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.