Ana Mihajlovski: Veliki brat važio za skandalozan projekat, ali dobro pamtim jednu rečenicu iz tog šoua

Novo lice jutarnjeg programa Nove S svakog vikenda

Ostavite komentar


  1. Svako ko je učestvovao u dovođenju reality programa u Srbiju treba da se stidi do kraja života. Kao kormilar tankera koji pije na dužnosti i ističe da ni nafta ni alkohol nisu sami po sebi izuzetno opasne suspatnce kako bi skrenuo pažnju sa katastrofe nastale kombinacijom istih. Tako je bilo i sa kombinacijom inače kulturno i umetnički osiromašenih reality programa i naše trule i zatrovane medijske scene. Glupost je to što neki tvrde da su Big Brother, Survivor itd. išta bolji zato što su nastali u bagatijim i uređenijim zemljama. Izmet je odvratan čak i kad izađe iz divne guzice…

  2. Ovo isto kao pokusaj da se elitna prostitutka predstavi kao starleta. Prostitutka je prostitutka, ma kako je nazvali. Stvarno je doslo vreme antihrista, cim se svako zlo pokusava predstaviti kao nesto progresivno, prihvatljivo I sasvim ok. Kad vidim ovo, strah me za buduce generacije i prvi put razumem ljude koji ne zele da imaju decu i to pravdaju epskom recenicom: „Necu da dovodim dete na ovakav svet“.

  3. Jos jedna javna ličnost, obrazovana ,bez završene Srednje škole.
    Sta pametno ima da izjavi.
    Savet kako se dobro udati.
    Sramota za Novu s.

  4. …sada smo zreli ,odgovorni,imamo svest o problemima savremenog drustvai (ne) savremene Srbije kao i sta su standardi EUi u“ reality“ programima.Juce mi prijateljica rece da je ona pocela da vodi jutarnji format na „Nova“ i prva asocijacija mi je bila“kako neko koima zavrsenu samo osnovnu skolu“(sa poluzavrsenom srednjom) moze voditi bilo sta u21.veku na televiziji koja drzi do sebe a kamoli emisiju informativno-politickog formata?!!

  5. Dotičete dno i vi sa Nove. Da li je moguce da ovakvu istrošenu,neškolovanu,rijalitkinju dovodite. Ja vise necu gledati vasu emisiju. Ipak sam mislio da imate malo više stila.

  6. Meni je ona duhovita i vrlo simpatična žena. Lepo je vodila program u subotu i nedelju

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.