Beograd je raspolućen između palanke i metropole

Pomodoro intervju: Nenad Janković alias Dr Nele Karajlić, multimedijalni umetnik

Ostavite komentar


  1. Sećam se kada sam ga ratne godine video u ulici u kojoj živi veliki Peca Popović. On, dr, onakav, rečit, bistar, duhovit bio je slomljen i bilo mi ga je žao. Sa druge strane, obradovao sam se njegovom dolasku jer je napisao iza sebe dovoljno sećanja čime će ovaj grad, naš Beograd, oplemeniti i učiniti ga malo boljim.

  2. Grad ne cine zgrade i ulice nego ljudi koji u njemu zive, pa tako i Beograd, nekada je – ne tako davno bio metropola, a sada vise nije vise je kao poveca palanka???

  3. Gospodin Nele je primer kvazi inteletualca kojeg Kusta gura u sve projekte i tv emisije..duhovit jeste ali da mi odaje utisak intelektualca -i ne bas…

    1. Kakav crni intelektualac. Obicni sarajevski skorojevic, kao i gazda mu Kusta. Ulicni gulanfer, sibicar, nista drugo. Ali na zalost, danas su takvi „pisci“ i „intelektualci“.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.