Čudesnom Živku, s ljubavlju: Ovacije filmu “Živko Nikolić – Nedosanjani san” u režiji Senada Šahmanovića na festivalu u Herceg Novom

Ostavite komentar


  1. Treba skupiti hrabrost, pa nakon 30-40 godina izgovorite ime Zivkovog glavnog progonitelja. U interesu istine, u interesu savjesti.
    Covjeka koji je imao zadatak, koji je ispunio, da uništi Živkov život, jer se Partiji i Nikšiću nije dopadala kritika društva u Živkovim filmovima. Kritika, koja je gola istina, i pravo svakog talentovanog covjeka da pogleda istinu u oci.

    Taj čovjek je danas akademik CANU, iako nije stručnjak nizasto, osim da sluša naredjenja i uništi život talentovanog čovjeka, iz njegovog Niksica. Skupite hrabrost, pozabavite se time, jer partija progonitelja vise nije na vlasti. Kad već toliko morališemo o potrebi da se zaštiti Živko Nikolić – makar moralno treba osuditi njegovog progonitelja, koji je i živ, zdrav i uticajan.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.