Čuveni strip junak “Gaša šeprtlja” od sutra u bioskopu 1

U bioskope od sutra stiže najspretniji spavač na poslu i najgori radnik od prvog radnog dana – Gaša Šeprtlja.

Originalni naslov filma je Gaston Lagaffe, i film je nedavno završen. Ovu urnebesnu komediju potpisuje Pjer-Fransoe Martin-Lavala, a uloge tumače Teo Fernandez), Pjer-Fransoe Martin-Lavala, Arno Dikre. 

Gaston je primljen kao pripravnik u uspešnoj kompaniji čiji je moto „učinimo beskorisno korisnim“. Gašu, kralja šeprtlji, zdrav razum ga zaobilazi u širokom luku, i zahvaljujući svojoj skoro natprirodnoj moći stalno izazova katastrofe što njegovog šefa dovodi do ludila! Ili je ekstremno lenj i nemoguće ga je probuditi, ili u svojoj hiperaktivnosti izmišlja sve vrste mašina kako bi poboljšao živote svojih kolega, posebno gospođice Žan. Naravno, to što dolazi u kancelariju sa svojom mačkom, galebom i zlatnom ribicom u automobilu iz 1920-ih koji energiju prikuplja solarnim ćelijama, ne olakšava situaciju. Rizikujući da ugrozi budućnost kompanije, da li će uspeti da spase kompaniju od samog sebe?

http://https://www.youtube.com/watch?v=x1nuPfCcxaw

Film je u bioskopima od sutra, a krajem meseca nas očekuju specijalne projekcije u Domu Omladine Beograda kada će publika imati prilike da razgovara sa nekim od stručnjaka koji su učestvovali u prevodu i izdavanju ovog stripa. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari