dakota faningFoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Dakota Faning otkrila je da Tom Kruz nijedne godine ne zaboravlja njen rođendan i da joj on uvek pošalje poklon.

Tokom intervjua za Harper’s Bazaar povodom serije Ripli, Dakota Faning je otkrila da je od Kruza dobila svoj prvi mobilni telefon.

Ona je intervju davala zajedno sa Endruom Skotom, koji je tačno pogodio ko joj je poklonio prvi mobilni telefon: „Ko je dao Dakoti prvi telefon? Mora da bude neka holivudska ikona… Tom Kruz“.

 

@harpersbazaar #AndrewScott‘s looking at you, @Tom Cruise. #DakotaFanning #TomCruise #Ripley #AllAboutMe ♬ original sound – Harper’s BAZAAR

Faning je potvrdila da joj je Kruz za 11. rođendan poklonio telefon Motorola Razr, tokom snimanja filma Rat svetova 2005. godine.

Rekla je da je tada bila vrlo uzbuđena, iako nije imala koga da zove ili kome da šalje poruke: „Imala sam samo 11, ali sam obožavala telefon. Osećala sam se tako kul“.

Pokloni nisu stali od tad i Dakota Faning svake godine dobije ponešto od Kruza.

„Tom mi svake godine šalje poklon od tad“, rekla je Dakota, na šta se Endru našalio: „Lepo, baš lepo. Meni nikad ništa nije poklonio“.

Međutim, Kruz nije jedina holivudska zvezda koja je dala Dakoti poklon, jer je ona otkrila da joj je Kurt Rasel u jednom trenutku poklonio konja.

Izvor: Hollywood Reporter

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari