Dečije enciklopedije na sjajnoj akciji! 1Foto: Promo

Mlade umove treba inspirisati i stalno hraniti novim informacijama kako bi se razvijali na najbolji način.

Deca od rođenja pa sve do neke četvrte odnosno pete godine najbolje i najbrže upijaju nova znanja. A dečije enciklopedije su upravo jedan od sjajnih načina da oni dođu do velike količine različitih informacija iz mnoštva oblasti kao što su istorija, geografija, biologija, tehnika i tehnologija itd. Među koricama koje su često veoma vešto i zanimljivo ilustrovane može se pronaći gotovo sve što može interesovati vas ili vašu decu. Upravo zato što su te knjige prave riznice znanja pisane pitkim stilom prilagođenim upravo najmlađima.

Jedna od najprepoznatljivijih i najpoznatijih dečijih enciklopedija jeste i klasik 1000 zašto 1000 zato koji na skoro 500 stranica punih inspirativnih ilustracija nudi uvid u mnoštvo oblasti nauke, prirode, istorije, sporta, umetnosti i zabave kroz vekove ljudske civilizacije. Ova vanvremenska knjiga u tvrdom povezu na ćirilici i latinici dostupna je po neverovatnoj ceni od samo 2999 dinara što predstavlja gotovo 50% popusta! Za ljubitelje nauke, odnosno konkretnije biljnog i životinjskog sveta, tu su još dve knjige na sjajnim popustima. U pitanju su Velika enciklopedija o biljnom svetu i Velika enciklopedija o beskičmenjacima. U njima kroz izuzetne fotografije i ilustracije vaši najmlađi mogu naučiti tako mnogo i da dobiju potpuno novi uvid u svet oko sebe.

Dečije enciklopedije na sjajnoj akciji! 2
Foto: Promo

Dečije enciklopedije – izvor znanja iz različitih oblasti

Pored znanja o svetu flore i faune u današnje vreme, dečije enciklopedije kao što su Enciklopedija dinosaurusa i Dečija enciklopedija o dinosaurusima nude vredne i zanimljive informacije o nekom daleko prošlom vremenu. Kroz ove knjige vaši najmlađi mogu kroz spektakularne ilustracije saznati o mnogo toga novog o dinosaurusima i drugim praistorijskim životinjama. Ove knjige sadrže detaljne opise kako dobro poznatih gmizavaca koji su nekada vladali zemljom, tako i mnogo onih manje poznatih poput džinovskih okeanskih škorpija, milipeda veličine krokodila kao i ogromnih ptica koje su jele konje. Zaista prava oda čitavoj istoriji životinjskog sveta na Zemlji kroz milenijume.

Takođe treba iz ponude izdvojiti i dva kompleta Enciklopedija 100 otkrića po neverovatnim akcijskim cenama od 899 dinara, odnosno popustom i uštedom od preko 3000 dinara! Ova dva kompleta nude stotine činjenica, stotine sjajnih slika i duhovitih ilustracija, kao i stotine zanimljivih kvizova iz različitih oblasti poput ljudskog tela, arheologije, astronomije, evolucije, gladijatora, mumija, mitova i legendi, piramida, samuraja i čuda širom sveta.

Knjige na sjajnim akcijama za sve uzraste

Iako postoji dosta knjiga koje su univerzalne u pogledu godina čitalaca, tako ima i dobar broj dela koje su specijalizovane i posebno usmerene na decu određenog uzrasta. A kako bolje da vaši mališani započnu sa učenjem i sticanjem novih znanja nego uz Enciklopediju početnicu! Od dalekih prostranstava kosmosa, preko naše bliže svemirske okoline, pa do divlje prirode i savremenih gradova, ove dečije enciklopedije oslikava svet koji nas okružuje, fenomene koji se u njemu odigravaju i raznovrsne oblike života koji postoje. Ove enciklopedije podeljene su prema uzrastima počev od četiri godine pa sve do nekih dvanaest godina. Uz njih tu je još dosta knjiga slične tematike koje mogu predstavljati sjajan poklon za vaše najmlađe!

Celu ponudu enciklopedija mozete pogledati na portalu Knjige na dlanu www.knjigenadlanu.com

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari