Dirljiv i napeti moralni triler “Jedna vrste porodice” u bioskopima 1

U distribuciji 2i Film Srbija od 5. jula u bioskope stiže dirljiv i napet moralni triler “Jedna vrsta porodice” u režiji Dijega Lermana.

Film će se prikazivati u Beogradu u bioskopu Art Kolarac, Kulturnim centrima u Lazarevcu, Kruševcu, Kraljevu, Vrnjačkoj Banji, Cinestar bioskopima u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu, kao i u bioskopu Cadmus Budva.

Malena je uspešna doktorka, srednjih godina, kojoj se ukazuje prilika života i mogućnost da postane majka bebe koju treba da usvoji, a koja uskoro treba da se rodi. Malena leti iz Buenos Ajresa da bude prisutna na rođenju njenog sina, međutim kada se dete rodi, suočena je sa ucenama biološke porodice, kada prvobitni dogovor pada u vodu, a proces usvajanja se komplikuje pravnim i moralnim dvosmislenostima.

U pitanju je neočekivani putni film, moralni triler sa dubokim emocijama. Priča o različitim društvenim i moralnim pitanjima koja se iznose, kao i brigama koje će svaki pojedinac pojedinačno morati da reši.

Uloge u filmu tumače Barbara Leni, Danijel Araoz i Klaudio Tolkašir. Film j e rađen u koprodukciji Argentine, Brazila, Francuske, Poljske, Nemačke i Danske. Jezik filma je španski i traje 95 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari