Dokumentarna predstava o Ivi Loli Ribaru odigrana ispred Muzeja Jugoslavije (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Organizatori predstave zaslužuju sve čestitke i priznanja za podsećanje na simbole dostojanstva , rodoljubivosti , humanosti i hrabrosti , pogotovo danas kada je falsifikovanje istorije zvanična politika .

  2. U rukopisu knjige „Jevanđelje po istini“ koju ću morati sam da izdam, kao sve najbolje knjige u istoriji izdavaštva, namera mi je koju ću kad-tad da ostvarim da na korici knjige budu fotografije slike Isusa Hrista i Marije Magdalene, Lole Ribara i Slobode Trajković i Milana Mladenovića i njegove koleginice Margite Stefanović. Jer je Bog LJubav, a LJubav je davanje samoga sebe. Demoni nam samo troše vreme, oni su prolazni. Jer u Kosmosu ništa ne umire samo prelazi iz jedno u drugo stanje, a samo UM napreduje. Na koricama američkog izdanja biće pored Boga i Boginje, borac za pravo radnika, kantri muzičar Vudi Gatri, koji je uzor Nobelovcu Bob Dilanu, i ubijeni od Američke oligarhije DŽon Lenon i njegova LJubav Joko Ono.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.