Dragan Velikić dobitnik Evropske nagrade za književnost Vilenica

Ostavite komentar


  1. Sta mislite citaoci „Danas“-a,da li ce da se oglasi tkzv. ministar kulture ??? Naravno da NE !!! Zasto ??? Pa zna jako dobro sta ovaj gospodin misli o svima njima iz SNS !!! A ja delim njegovo misljenje !!

  2. Zaslužena nagrada! Čestitam, a usput, potpuno se slažem sa komentarom kojeg je dao Zrenjaninac!

  3. Urednica kulturne rubrike u Politici Gordana Popovic, nije objavila vest o nagradi Velikicu. Predsednica vlade Srbije , koja bi, po njenim recima, najpre da stvara Evropu u Srbiji, nije uputila cestitku niti ministar Kulture. Sramno odista. Svi oni zajedno predstavljaju skup moralne bede u ovoj zemlji.

    1. Dobar komentar,zaista velika sramota,toliko su ostrašnjeni da ni čestitku ne mogu da prevale preko otrovnih usta. Evropa će nas po takvima kao što je Velikić ceniti i prepoznavati,a ne po AV,BA,VV i sličnim minornim likovima.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.