džek blekFoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Džek Blek je jedan od najsvestranijih glumaca, koga često možemo samo čuti kako pozajmljuje glas u animiranim ostvarenjima.

Pored toga, Džek Blek je veliko platno delio sa mnogim kolegama i koleginicama, ali samo jedna od njih mu je omiljena.

Glumac trenutno promoviše novi animirani film Kung Fu Panda 4, a novinarima portala Entertainment Tonight rekao je ko mu je omiljena koleginica.

Kejt Vinslet i reći ću vam zašto. Ona mi je omiljena koleginica sa kojom sa delio ekran jer, kad pogledate u njene oči, vidite da je zaista prisutna. Imam osećaj da kad biste meni pogledali u oči, videli biste samo senku robot“, rekao je Blek.

Njih dvoje glumili su zajedno u filmu Ljubav i praznici iz 2006. godine, u kome se njihovi likovi zaljubljuju nakon što likovi Kejt Vinslet (Ajris) i Kameron Dijaz zamene svoje kuće za praznike.

Džek Blek je aktivan i kao deo muzičkog dvojca Tenacious D

Ajris tada dolazi iz Engleske u Los Anđeles, gde upoznaje producenta Majlsa (Blek), koji joj napiše tematsku pesmu u kojoj je upoređuje sa melodijom.

Pored toga, Blek se nadovezao i na ulogu pande Poa u franšizi Kung Fu Panda, za koju kaže da mu je „uloga života“.

„Igranje Poa je pravi blagoslov. Oduvek sam se osećao kao da mi je svaka avantura poslednja i mislim da mi je to pravi razlog zašto se uvek u potpunosti posvetim svakoj ulozi“.

Izvor: Yahoo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari