Ema StounFoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Grčki režiser Jorgos Lantimos snimio je novi film pod nazivom „Kinds of Kindess“, koji u junu stiže u svetske bioskope. To je njegovo osmo dugometražno ostvarenje, a u glavnoj ulozi ponovo će se naći Ema Stoun, koja je nedavno dobila drugog Oskara za svoju rolu u Lantimosovom filmu „Jadna stvorenja“ (Poor Things)

Podsećamo, Ema Stoun je svog prvog Oskara dobila za ulogu u filmu „La La Lend“ (La La Land), ostvarenju reditelja Dejmijena Šazela.

Još uvek nije objavljeno puno detalja o filmu „Kinds of Kindness“, ali je poznato da će se sastojati od tri priče. Prva od njih je o čoveku koji pokušava da preuzme kontrolu nad svojim životom. U fokusu druge je policajac koji je šokiran promenom ličnosti svoje žene nakon njenog kratkotrajnog nestanka. Treća priča je o ženi koja je u potrazi za čovekom kome je suđeno da postane verski vođa.

Osim Eme Stoun, u filmu igraju i Vilem Defo, Margaret Kvoli, Džesi Plemons, Hanter Šejfer, Džo Alvin, Hong Čau i Mamodu Ati, prenosi IndieWire.

„Sjajno je ponovo sarađivati sa Emom“, izjavio je Lantimos za Gardijan i dodao: „Puno je lakše raditi s nekim ko vam veruje i kome vi verujete.“

Film „Kinds of Kindness“ će krenuti da se prikazuje u svetskim bioskopima od 21. juna. Postoje glasine da bi mogao da ima svoju premijeru na prestojćem Kanskom festivalu, ali ništa još uvek nije potvrđeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari