Estradna zvezda koja se nikad ne bi preselila u Beograd na vodi

Ostavite komentar


  1. Hvala za lep tekst. Mica je to zaslužila. Uveseljavala je srca ljudi koliko god ono što je pevala nije imalo umetničku vrednost. Komična,originalna. Zasmejavala je ljude. To je retkost i dar. Neka počiva u miru.

  2. Lep tekst o poznatoj Mici koja se nikad ne bi preselila u Beograd. Ali, zašto je pisac dodao „Beograd na vodi“ o kom Mica možda nikad nije ništa ni čula. Da li je želeo da se u zadnjem momentu i on priključi opciji koja je među brojnim umetnicima u modi – pljuvanje na AV.

    1. Odlicno si primetio da je ovo NA VODI pokusaj atentata na lika koga obozavas. Ali, dzaba krecis on ne cita danas pa si ga uludo odbranio.

    2. Odgovor je,ne.Nije hteo da se prikljuci „opciji koja je medju brojnim umetnicime u modi – pljuvanje na AV“ vec opciji koja je medju estradnim sljamom itekako u modi – kupovina stanova u Beogradu na vodi.Morate neku introspekciju da izvrsite pod hitno,a koja bi mogla da Vam pruzi odgovor na pitanje zasto svuda oko sebe i u svemu sto Vas okruzuje vidite nakazni lik doticno???.Ili ga i ne vidite no ,jednostavno, postupate po zadatku!!!

Ostavite komentar


Kultura

Mona liza

Luvr razmatra da se preseli Mona Liza

Ministarstvo kulture Francuske razmatra poboljšanje uslova za izlaganje slike Leonarda da Vinčija "Mona Liza" u pariskom muzeju "Luvr" i njeno preseljenje u posebnu salu, saopštila je direktorka tog muzeja Lorens Des Kars.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.