Feđa Štukan za Nova.rs: Nezvanično sam saznao da mi je ulazak u Srbiju zabranjen u narednih godinu dana

Ostavite komentar


  1. Šta je tu sporno. Idi u Federaciju i pljuj po vlastima svoje države, pusti nas da sami pljujemo svoje vlasti.

  2. Trajno mu zabraniti ulazak u Srbiju. I Emiru Hadzihafizbegovicu i slicnima.

  3. Ostali gradjani Srbije su inace zatvorenici. Nema potrebe za zabrane.

  4. Da li je u redu da građanin jedne zemlje (Bosna i Hercegovina), učestvuje na protestima u drugoj zemlji (Srbija), i da pri tome daje izjavu kako mirni protesti nisu dovoljni i da treba preduzeti radikalne aktivnosti u toj drugoj državi?

  5. Dakle kao strani drzavljanin ucestvujes u politickim protestima u drugoj drzavi i nije ti jasno zasto dobijes rampu da dodjes u tu drzavu. Da li je potrebno da ti se crta? Pitaj se kako bi prosao sa tim politickim aktivizmom u nekoj drugoj zemlji u kojoj nisi drzavljanin.

  6. Kako bi reagovali da npr Miloš Biković kaže da podržava Dodika? Verovatno bi ga razapeli i doživotno mu zabranili ulazak u BiH

  7. Коначно да власт у Србији ради свој посао. Браво.

  8. A vi brze bolje da pisete Ono. Sta je ova osoba nezvanino saznao I u nesto sto ni on nije siguran da se dogodilo. Toliko koliko ste vi novinari. Ni „N“, od novinara.

  9. Po komentarima se vidi u kakvoj drzavi zivimo. Samo se gledaju tudji losi primeri i uporedjuju sa nasim. Tu leka nema!

  10. Зашто дотични господин не организује протесте у Сарајеву за шта постоје разлози као што су криминал корупција прогони неистомишљеника.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.