Film „Toma“ stigao do pola miliona gledalaca za tri nedelje

"Toma" oborio sve rekorde

Ostavite komentar


  1. Jad I beda, Toma prikazan kao seka persa. Ljudi gledaju jer su zeljni nekih davno proslih vremena, bilo koji peace ili pevacica bi isto bila, nostalgia je u pitanju, beg kd I’ve stvarnksti, a ne jer je film dobar. A one untimne scene sa radulovickom, vidimo bas je teako podnela, nepotr4bne, ali morala ona da istera svoje. Katastrofa , nego da ne tuzi glumca za 10 goduna ako joj opadne popularnost. Prenapumpano. Perike, cirkus zivi.

  2. Ma film je prelep…mnogo emocija…samo onaj ko nema srce moze da izdrzi a da se ne zaplace

  3. Ada
    Juuu! šta je sa vama?!? zašto pišete tako?! kako su te pustili da završiš školu bre?!?!?

  4. Hvala Gospodinu Bjelogrlicu i celoj ekipi koja nam je priredila tako mocan film nabijen emocijama. Ma bas me briga za covid 19 doslo mi je onako uplakana da ustanem sa stolice i samo tako da zapevam.

  5. Zanatski film. Konfekcija. Sme li se takav film gurati u umetnost po svaku cenu? Šminka kao u TLZP. Raspored uloga katastrofičan. Pod , nazovi, umetničkom slobodom, mešane babe i žabe. Kontradiktoran film, sastavljen od anahronih pesama i detalja koji nikako ne mogu biti podvedeni pod biografijom kao nabacani izmišljeni likovi koji biografski filmu ukidaju autentičnost. Sa druge strane, atak usiljene hronologije, vođene „s’ brda , s’ dola“ montažom.
    Bjelogrlić, kao šibicar, da mazne kintu dok se vlasi ne sete. Igrao na kartu nostalgije srednjovečnih i starijih. Mlađi , koji nisu Tomini savremenici, zapostavljeni režiserovom neprofesionalnom idejom „da se podrazumeva“, ubiše sa pitanjima .
    Možda je serija manje konfuzna?
    Srećom , voajer nije pravio preduge, golišave scene sa Radulovićevom i , na taj način povredio njena moralna načela.
    Zlobnici bi rekli: možda je u seriji više?

  6. Film je fantastičan!Pun emocija!Iskrene ne iskvarene ljubavi…U poslednjih par godina ne pamtim da sam odgledala tako dobar film … svaka čast Draganu Bjelogrlića i ostalim učesnicima u realizaciji ovog filma …Moja iskrena preporuka film treba odgledati obavezno….Spreman je za Oskara…. još jednom veliko“Bravo“!

  7. Kako god tumčili, film je deo naše istorije. Što se tiče svih tačnih detalja, pa ni film variola vera nije 100 posto sa pravim podacima. Verovatno zaljubljenici u holivudske deja vu filmove neće prihvatiti ovaj film. Pozdrav svima

  8. Svako ima svoje pravo tako i ja na moje.
    Za mene je film zaista vrhunski.
    Ja sam jak,al cim suzu pustih dakle znam da je to,to.Dobar film,nazalost sa tuznim krajem.
    Ali cestitam Bjeli i svim glumcima
    Jednom recju.
    Bravoooooo

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.