Džej vratio ljude u bioskope: Film “Nedelja” za tri nedelje pogledalo 400.000 gledalaca 1Foto: Promo

“Bioskopi su ponovo puni, a ovog puta razlog tome je emotivna priča o životu pevača Džeja Ramadanovskog ispričana u filmu „Nedelja“  koji je za samo tri nedelje videlo čak 400.000 gledalaca“, saopšteno je iz producentskog tima ovog ostvarenja.

Publika ima priliku da pogleda, do sada malo poznate, detalje Džejevog života i to je ono što ovo ostvarenje izdvaja.

Producent Vladan Anđelković i scenarista Stefan Bošković, su na poseban način uspeli da ožive nasleđe poznatog pevača.

Pored same priče i nezaobilazne muzike, film je obeležila i neverovatna glumačka ekipa.

Husein Husa Alijević izneo je ulogu Džeja na jedinstven način, dok je Marko Janketić u ulozi Džejevog brata pobrao sjajne kritike. Milica Janevski i Zlatan Vidović oduševili su gledaoce ulogama Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića.

Pored njih, zapažene uloge ostvarili su i Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Maša Đorđević, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i mnogi drugi.

Ovo ostvarenje ponovo je vratilo Džejeve stihove u kafane.

Mladi, čak i oni koji nisu imali priliku da dožive njegovu eru, zahvaljujući filmu, otkrili su dubinu njegovih pesama i prepoznali se u njihovim emocijama.

Za starije, Džejeve reči su ostale nosilac nostalgije i uspomena, dok je pesma “Za kraj” postala neizostavan deo repertora na mnogim slavljima.

Film “Nedelja”, čiju režiju potpisuje Nemanja Ćeranić, nastavlja sa prikazivanjem širom Srbije i regiona, a vikend pred nama je sjajna prilika za sve koji još uvek nisu pogledali ovu dirljivu priču, da to i urade.

Distribucija ovog ostvarenja poverena je regionalnom distributeru Art Visti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari