Glumica Gvinet Paltrou svedočila na sudu da nije kriva za skijašku nesreću 1Foto:: Rick Bowmer / AFP / Profimedia

Američka glumica i dobitnica Oskara Gvinet Paltrou u petak je na sudu svedočila da nije kriva za sudar na skijaškoj stazi u američkoj saveznoj državi Uti 2016. u kojem su muškarcu slomljena rebra i dobio je potres mozga, što protivureči svedočanstvu jedinog očevica, piše Index. hr

Pedesetogodišnja Paltrou je tokom ispitivanja rekla da je skijala sa svoje dvoje dece i da je zapravo nju udario Teri Sanderson, 76-godišnji oftalmolog u penziji koji je podigao tužbu kojom traži više od 300.000 dolara odštete zbog incidenta u Deer Valley Resortu u Uti.

Sanderson je rekao da je zbog sudara pretrpio „trajnu traumatsku povredu mozga“, a prvobitno je tražio 3.1 milion dolara.

„Skijala sam i dvije skije su došle između mojih, što mi je raširilo noge, a zatim se neko telo priljubilo uz moje i čula sam veoma čudan zvuk stenjanja“, kazala je Paltrou.

Paltrou je takođe podigla tužbu kojom traži simboličan jedan dolar odštete i da druga strana plati pravne troškove.

Paltrou je u pitanje dovela pređašnje svedočanstvo Krega Ramona, Sandersonovog prijatelja, koji je rekao da je čuo vrisak pre nego što je video da se Paltrou sudarila s penzionisanim oftalmologom.

Glumica je porekla optužbu tvrdeći da je Ramon bio udaljen 12 metara i da nije bio u stanju razaznati ko je kriv, a porekla je i Sandersonove tvrdnje da je napustila mesto nesreće odbivši podeliti lične podatke s drugom stranom nakon nesreće.

„Nisam izazvala nesreću te ne mogu biti kriva za nešto što mu se naknadno dogodilo“, rekla je Paltrou, navodi Index.hr

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari