Goran Bregović potvrdio nastup na festivalu u Albaniji

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. „Kalasnjikov“ ( pesma ), bila je kao simbol otpora, namenjena Milosevicevom rezimu, predstavljala je bunt naroda protiv tog rezima i nije se odnosila ni na koga drugog. Cilj je bio da se skloni Milosevic kao inspirator ukupnog zla ciji na teritoriji cele ondasnje YU. Niko se nije bavio unutrasnjim medjuetnickim problemima, pa ni Bregovic, jer je Milosevic bio primarni zadatak. Da podsetim, govorim o 1996. godini, kada je „Kalasnjikov“ bio himna pokreta „Zajedno“, a tom periodu se i danas, kao savremenik i ucednik -duboko klanjam.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Kultura

Digitalizacija građe zavisi od para 7

Digitalizacija građe zavisi od para

U Istorijskom arhivu i Gradskoj narodnoj biblioteci u Zrenjaninu proteklih godina digitalizovan je deo građe ali se do nje može doći samo ukoliko istraživači pošalju lični zahtev.

Naslovna strana

18. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.