Idris Elba i Kristof Hivju zaraženi korona virusom, Tom Henks otpušten iz bolnice 1Foto: EPA-EFE/ NEIL HALL

Idris Elba nova je filmska zvezda koja je zaražena korona virusom.

„Za sada se osećam u redu. Nemam još nikakve simptome. Nalazim se u samoizolacija od trenutka kada sam saznao da sam bio izložen virusu“, izjavio je britanski glumac. On je na društvenim mrežama objavio video u kome je pozvao svoje sugrađane na solidarnost tako što će se distancirati i izolovati od svih.

„Vreme je da mislimo jedni na druge“, izjavila je zvezda serije „Luter“ i filmova „Zveri bez nacija“, „Tor“, „Crna kula“.

Osim njega, i glumac Kristofer Hivju, koji je glumio Tormunda Giantsbanea u popularnoj seriji „Igra prestola“, objavio da je zaražen korona virusom. Norveški glumac rekao je da će se on i njegova porodica samoizolovati.

„Dobrog smo zdravlja – imamo samo blage simptome prehlade. Postoje ljudi s većim rizikom za koje bi ovaj virus mogao biti pogubna dijagnoza. Zato vas molim da budete izuzetno oprezni, perite ruke, držite se 1,5 metar od drugih, idite u karantin…

Samo učinite sve što možete da se zaustavi širenje virusa“, napisao je na svom Instragram profilu.

Inače, Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson, prve holivudske zvezde koje su obolele od virusa korona, pušteni su iz bolnice u Sidneju. Oni se osećaju dobro, kako je izjavio njihov sin Čet Henks, i sada se nalaze u karantinu u svojoj kući.

Slavni par, koji se nalazi u Australiji gde je Henks snimao film o Elvisu Prisliju, objavio je prošle srede da su testovi pokazali da su zaraženi novim virusom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari