Intenziteti tmine

Beogradska filharmonija: "Za zaljubljene" - dirigent Fabris Bolon, solista Julijana Banze (sopran), Velika dvorana Kolarčeve zadužbine

Ostavite komentar


  1. Ovako nakicen tekst, koji samog sebe poistava nikada n isam videla…procitala! Pisac teksta, doticna dama se izgubila u beskonacnosti svoje previse racionalne egzaltacije…..pa je po sistemu „daj da dodam jos ovo… jos ovo… i jos ovo“totalno upropastila impresiju…jer predpostavljam da j e htela da pise o sovojm impresijama sa koncerta! Da li je urednik procitao ovaj tekst? Gospodja ili gospodjica, ima stil da koristi dijametralno suprotne prideve i pojmove ne bi li nam docarala svoje „odusevljenje“…a od svega je ocigledno da nikakav kontakt nema ni sa muzikom Vagnera ni Berlioza…. a jos manje sa sposobnocu da pisanom reci, na nas prenese bilo kakvu impresiju…..!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.