Isključivost je klica razdora: Reakcije na gubitak uloge Miloša Bikovića u HBO seriji “White Lotus”

Ostavite komentar


  1. Bez ikakvog razloga trenutno imate četiri teksta, od ukupno četiri texta iz kulture, koji se odnose na Bikovica i gubitak te uloge. Hajde nemojte vise paliti narod. Pa nije on prvi glumac koji je izgubio ulogu u nekoj TV seriji…postao popularan u Rusiji, malo flertovao sa Putinovim sistemom i potpuno je jasno da se to nije svidelo svima. Dosta paljevine.Uostalom moze on uvek nazad u Rusiju pa tamo neka snima. Imam osecaj da ce Bikovic tek sada tamo napraviti veliku karijeru.

  2. Vidim da je za „naciju“ veći problem taj glumac i HBO, od odluke Apelacionog suda.
    Zanimljiva „nacija“.

  3. Simpatije su stvar emocija , ko voli Rusiju neka ide u Rusiju, ne treba da se pravda . U ratu ne treba navijati , suviše je tregično .

  4. Sve je vrlo jednostavno i nema govora ni o „mracnom vremenu“. Nije HBO to uradio zbog Ukrajinskog saopstenja.Serija se finansira privatnim parama i niko ne zeli da osobe problematicnij licnih izbora na bilo koji nacin ugroze uspeh serije. Tako su i drugi glumci i u Americi izgubili uloge zbog skandala ukoje su bili umesani, cak i kada nije bilo dokazano da su zaista krivi za ono sto ih optuzuju. Ali los glas nije nesto sto producenti zele ni blizu svojoj investiciji. Pa nije to RTS.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.