Ivan Mihailović: Rijaliti me plaše

Pomodoro intervju

Ostavite komentar


  1. Nismo svi isti, postoje izuzetni. Oni su dar dobili rođenjem..Uzmimo jednog Pavla Vuisića, neškolovani laik ali genijalan glumac. Školovanih je mnogo a genijalan je tek po neko.

    1. Majo, totalno si u pravu!
      Slazem se sa gospodinom glumcem da skola daje koordinate I osnove Ali takodje I uloge daju kredibilitet da se o necemu prica. Glumac Koji je najpoznatiji Po ulozi u seriji koja se na pocetku odjavne spice zahvaljuje Vulinu nema sta da prica. Pogotovo sto je serija Sund I sramota za kulturnu I kriticku scenu bilo koje drzave, a kamoli Srbije. Takodje da je ovo paralelni univerzum u kom bi nam bilo bolje a u kome se najvise ulaze u produkciji za decu, gospodin Ivan bi imao prava da da interviju koji ce biti formata Malo drugacijeg nego od exclusive emisije… Ovako bih zamolio visoko uzdignutog glumca Koji ne gleda TV a inficira nasu decu bolescu sa iste, da ubuduce dok njegova rec ne bude teska I njegovo ime vredno pomena cuti I bude let ili da se prebaci na estradu I deli kadar sa Sorajom

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.