Jasmila Žbanić nominovana za najbolju režiju, „Quo vadis, Aida?“ u trci za najbolji strani film

Saopštene nominacije za nagrade Britanske filmske akademije

Ostavite komentar


    1. Najbolje da odeš da joj to lično kažeš(i ostaneš tamo)!!Uzgred,naziv filma je citat iz Biblije a muslimani(Bošnjaci kako god),treba da znaju da su Denis,Elvis,Haris anglosaksonska a ne muslimanska imena a Aida je glavna ličnost iz Italijanske opere iz 19 veka(radnja se događa u starom Egiptu i ima Biblijsku,Staro Zavetnu pozadinu)!!

      1. Je li Ljutko Ljutkoviću : Quo vadis i gde ćeš stići sa ovakvim neznanjem.

    2. Pridružujem se čestitkama! I ostajem u Srbiji, ne pada mi na pamet da zemlju koju volim ostavim Ljutku.

  1. Film je odlican, bez i jedne vidjene kapi krvi, kvalitetno umetnicki uradjen dobra gluma.

  2. Blago nama.Rat se nastavlja I dalje pod okriljem I donacija mocnih prijatelja.

  3. Ovde napadaju predsednika SANU zbog izjave o Kosovu a nece g.Zbanic zbog filma za koji velika vecina misli da je uperen protiv Srba i Srbije?

  4. Da je predlog za nagradu potekao od bilo kog drugog sem od Albiona za cestitku. Nazalost ko prati politiku malo bolje dobro zna da je najveci mrzitelj Srba upravo Engleska koja godinam pokusava da nasu drzavu osudi za genocid u svim medjunarodnim organizacijama. Ovo je jos jedan perfidan pokusaj u dugogodisnjim naporima bivse imperijalisticke sile koja ne moze da se pomiri sa realnoscu da je niko vise nizasta ne pita, naravno sem naseg voljenog predsednika koji drzavnim parama pomaze Blerovima.

  5. Formirati SKS (Srpski Krizni Stab) protiv prikazivanja „Quo vadis, Aida“, hitno, slediti primer naseg Bosanca Dodika. Zabrana da se odnosi na vaseljenski srpski svet ma gde on bio.( Krajina, Bosna, Crna Gora, Kosmet, Makedonija, Bec, Cikago, Sidnej, stratosfera i vise)! Skinuti operu“Aida“ sa nasih repertoara a autora Djuzepe Verdija proglasiti nepozeljnim gde srpsko srce kuca. Proveriti da li ova nesrpkinja Zbunicka ima dozvolu od Sv. Petra da koristi njegovo pitanje, upuceno Isusu( Quo vadis, domine?). Koristiti iskljucivo Vulinov poligraf, prema uputama Predsednika Vucka>

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.