juan mekgregor meri elizabet vinstedFoto: Lev Radin / Zuma Press / Profimedia

Holivudska zvezda Juan Mekgregor rekao je da je morao da ima koordinatora intimnosti za scene vođenja ljubavi u novoj dramskoj seriji Džentlmen u Moskvi.

Zanimljivo je da Juan Mekgregor te scene snimao sa Meri Elizabet Vinsted, koja mu je supruga u privatnom životu.

„Ipak je neophodno, jer je to zbog ekipe i čudno je kad ste goli pred ljudima, neobično je kad ste goli ispred kamere“, rekao je Mekgregor u intervjuu za Radio Times.

„Kada radite plesnu scenu, imate koreografa. To je sada važan deo posla, jer je u pitanju neko ko predstavlja sponu između reditelja i glumaca“, dodao je on.

Juan Mekgregor i Meri Elizabet Vinsted su u braku od 2022. godine, a 2023. su dobili sina Lorija.

Juan Mekgregor bi se ponovo vratio ulozi Obi-Van Kenobija

Koordinatori intimnosti imaju zadatak da olakšaju snimanje scena ljubljenja, fizičkog dodira i bilo koje druge vrste simulacije vođenja ljubavi na velikim i malim ekranima.

Oni planiraju i dogovaraju se sa glumcima šta je ono što im prija da se snimi a da ne pređu granicu prijatnosti.

Sve su češći u industriji i njihova uloga se shvata sve ozbiljnije, a Mekgregor to podržava, naročito zato što ima i četiri ćerke iz svog prvog braka sa dizajnerkom Evom Mavrakis.

Pomenuo je ćerku Ester, koja ima 22 godine, u kontekstu toga da glumica njenih godina može da oseća kao da mora da snimi golu scenu ukoliko joj to zatraži neko veliko rediteljsko ime.

„A onda, pet godina kasnije, može da pogleda na to i kaže sebi ’Radije bih da nisam to uradila. Zašto sam ovde gola. To je nepotrebno’“, dodao je.

„A sada postoji neko sa kim ona može da razgovara o tome, a čija karijera ne zavisi od samog jednog reditelja“, zaključio je on.

Juan Mekgregor u seriji Džentlmen u Moskvi tumači grofa Aleksandra Rostova, a Meri Elizabet Vinsted tumači glumicu Anu Urbanovu.

Serija, koja prati ruskog aristokratu koga stave u kućni pritvor tokom boljševičke revolucije, dolazi na servis Paramount+ 29 marta.

Izvor: CNN

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari