Kako je na RTS Vučić postao „član“ Idola

Kako se na Javnom servisu u živom programu našla fotomontaža čuvenog novotalasnog benda sa Aleksandrom Vučićem na njoj

Ostavite komentar


  1. „U žurbi sam napravio fotomontažu“, kakvo objašnjenje, pre će biti da je diverzija, pošto pored Vučića stoji Krlo.

  2. RTS je pod tolikim pritiskom vlasti da im se priviđa Vučić. Ne verujem koliki je ovaj lik sluga režima kada mu ova slika nije bila čudna. klasičan primer ispranog mozga.

  3. Kako svi koji rade u javnim preduzećima stalno greše a ljudi što rade za privatne kompanije skoro nikad? Pa nije ovo baš mala greška kako voditelj želi da predstavi.

  4. Ma kakva greska pokusali pa ako prodje proslo je. Srecom nismo svi zatucani sns-ovce pa da ne shvatimo o cemu se radi. Primitivizam na radikalsko-naprednjacki nacin, covek leci komplekse jer je zapravo bio i ostao Niko i Nista.

  5. Zašto montaža glave baš na bubnjaru,pa zato što bubnjar lupa po bubnjevima

  6. A odakle si uzeo sliku, jado? Krades sa neta? Da ne krades, ne bi ti se ovo desilo. Ipak, sta ocekivati od javnog servisa, druge redakcije PLATE foto servise, a RTS uzima gde stigne

  7. Kako? Pomocu fotosopa! Kao sto se Marinika Tepic slikala sa Belivukom.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.