Kirsten DanstFoto: EPA/J.J. Guillén

Kirsten Danst nastavlja sa iskrenim intervjuima i ovog puta dotakla se čuvenog poljupca iz Spajdermena sa Tobijem Megvajerom.

U emisiji The Jonathan Ross Show, Kirsten Danst je otkrila da se osećala jadno tokom snimanja ove scene u filmu Sema Rejmija, pie Index.hr.

Danst je u filmu iz 2002. godine glumila Meri-Džejn Votson, komšinicu i prijateljicu Pitera Parkera, koja kasnije postaje njegova romantična partnerka, dok je Tobi Megvajer glumio Pitera Parkera.

Iako film ima brojne upečatljive trenutke, poljubac na kiši, do kojeg dođe nakon što Spajdermen spasi Meri-Džejn od uličnih huligana, smatra se jednim od najboljih filmskih poljubaca svih vremena.

Iako je ova scena dosegla legendarni status u pop-kulturi, snimanje nije prošlo bez poteškoća. Danst je otkrila da se osećala jadno tokom snimanja zbog užasnih vremenskih uslova.

„Sećam se da mi je Sem Rejmi dao knjigu o poznatim poljupcima kako bih pronašla inspiraciju, ali je takođe hteo da scena bude posebna, iako je samo snimanje scene bilo nekako jadno“, prisetila se glumica, prenosi Unilad.

„Padala je kiša i bilo je jako hladno, a Tobi nije mogao da diše, pa sam se osećala kao da ga oživljavam“, objasnila je Danst.

Kirsten Danst ćemo uskoro gledati u filmu Građanski rat, na kome su radili reditelj Aleks Garland i studio A24.

Film u bioskope stiže 12. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari