Knjige koje su bile u finalu menjaju strukturu Ninove nagrade

Dobitnik Ninove nagrade za roman godine Saša Ilić za knjigu "Pas i kontrabas" u izdanju Orfelina

Ostavite komentar


  1. Pogrešan naziv za ediciju na početku teksta. Edicija se zove Noć republike a ne Noć republika

  2. Teofilo, Atanacković, David, Ilić…nedostaju još Dinko Gruhonjić, Olja Bećković, Gordana Suša i jedna velika torta. Za veliku porodicu.

    1. I ta torta je bolja za razliku od bosanksog lonca sa druge strane (Kusturica, Tabasevic, Bazdulj i Kecmanovic).

  3. Poštovani prijatelji iz „Danasa“, molim vas da učinite mali napor i zaštitite se od tabloidne infekcije koja se u početku ispoljava upravo u formi ovako budalastih podnaslova kao što je ovaj, gorenapisani. Šta bi imalo značiti „evo ovako“? Kako, ovako? Šta ovako? Gde ovako? Da li je ovo novinski tekst ili radijski prenos? Televizijska najava? Pitajte vašeg naovinara da li je ikada čuo za nešto što se zove LID? Ili za 5W? Ono što sledi ispod nadnaslova, sadržinom, a naročito formom, izmiče se racionalnom prosuđivanju.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.