Kokan Mladenović povukao svoju predstavu sa festivala Teatar na raskršću

Ostavite komentar


  1. Je li to onaj isti KM koji je režirao dve predstave u NP u Berčekovo vreme? Ili onaj koji je režirao Svetosavske i Policijske akamdemije? Ili državni reditelj „200 godina sepske državnosti“? Ili reditelj dveju po dva puta izvedenih projekata Belefa, jedan po tekstu gradskog sekretara za kulturu? Ili slučajni upravnim A212, iako mu je stranka obećala BDP, pa kad je Bradić postap ministar, tamo ga turio gradonačelnik? Onaj koji je prvi u Nedeljniku pljunuo Tadića kad je pao s vlasti? Je li to sve isti čovek?

    1. E sad si ga raskrinkao. Nije uopšte bitno šta je radio, jer se sada bori protiv najgoreg ljudskog taloga. Dok se ne raskrsti sa radikalskim kriminalcima, sve ovo što pišeš ne zanima nikoga osim publiku Informera. I ne, nisu svi isti, ovi Vučićevi su ubedljivo najgori u istoriji Srbije. Nastavi da se trudiš.

  2. Iskreno poštovanje za oba reditelja koja imaju ono što bi trebalo svaki čovek da ima. Zar AV baš svuda mora da bude mirođija?

  3. Svaki komentar je suvišan, sem ogromnog rešpekta za ovaj potez, koji je, uostalom, poznavajući mu rad, bilo lako predvideti.

  4. Svako u Srbiji ima pravo na političko mišljenje, ali to ne sme da se radi kada su u pitanju gledaoci kulturnih dešavanja.

    1. Upravo tako! Čemu onda „svevišnji“ da gura nos u kulturu? Politiku je već kontaminirao, sad na red došla kultura? Skidam kapu svakom ko se danas drzne da misli svojom glavom i ne dozvoljava da ga ponižava jedan neradnik i političar. Kapa dole i naklon do poda!

  5. LJUDSKA I MORALNA GROMADA KOKAN MLADENOVIC.TO JE VRLO JEDNOSTAVNO ILI JESI ILI NISI.MOJA MALENKOST SE BORI SA OVOM POCASCU OD DEVEDESETE GODINE.ZAMISLITE SAD DA MI NEKO PONUDI IZ VLASTI NE ZNAM STA I JA PRISTANEM,NARAVNO HIPOTETICKI.OD TOG TRENUTKA MOJ ZIVOT VISE NE BI IMAO NIKAKVOG SMISLA.I JOS NESTO NAJGORI SU MI ONI „LJUDI STO SU SE PRODALI.ZAISTA SAM MISLIO ZA NEKE OD NJIH DA TO NE MOZE DA SE DESI.MEDJUTIM PREVARIO SAM SE.KADA OVO ZLO PRODJE A PROCI CE SRESCEMO SE NA ULICI, PA CETE VIDETI KAKO CE SPUSTATI GLAVU KADA BUDU PROLAZILI PORED NAS DOSTOJANSTVENIH GRADJANA.NEMA VECE KAZNE OT TOGA KADA COVEKA NE MOZES DA POGLEDAS U OCI.STO BI REKAO VELIKAN NJEGOS“SVAKO SE RODI DA PO JEDNOM UMRE, CAST I BRUKA ZIVE DOVIJEKA“

Ostavite komentar


Kultura

Nagrada grada Beograda za književnost Branku Anđiću 9

Nagrada grada Beograda za književnost Branku Anđiću

Privremeni organ Grada Beograda doneo je odluku o Nagradi grada Beograda – „Despot Stefan Lazarević“ za rad i stvaralaštvo u više kategorija, zaslužnim pojedincima koji su svojim radom u prethodnoj godini izuzetno unapredili kulturni, naučni, privredni i sportski život u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.