Koliko zarađuje YouTube kanal Džonija Štulića? 1Foto: Stanislav Milojković

Iako nije prisutan na našoj sceni, Džoni Štulić je prisutan na internetu i ima YoutTube kanal pod nazivom PETROVICPETAR.

Kako piše index.hr, Štulić je u jednom intervjuu pre nekoliko godina rekao da kanal nije njegovo vlasništvo, ali da tamo objavljuje svoju muziku. Kako smo videli poslednjih nekoliko godina, Štulić se na tom kanalu putem beleški i obraća javnosti.

Iako Štulić od kraja osamdesetih živi u Holandiji, njegov YouTube kanal zvanično je kanadski. Na sajtu Social Blade postoje i neki zanimljivi podaci o kanalu na kom vise svi fanovi Džonija Štulića koji njegovu muziku slušaju preko YouTube-a i nestrpljivo čekaju ono što objavljuje.

PETROVICPETAR ima 102 hiljade pretplatnika. Trenutno ima 461 objavu i ukupno 109 miliona pregleda.

Na Social Blade-u postoje i podaci o zaradi. Sajt navodi da kanal PETROVICPETAR zarađuje od 181 do 2900 dolara mesečno. Na godišnjem nivou to je od 2200 do 34 hiljade dolara. U poređenju s YouTube zvezdama nove generacije, Azrina muzika ne zarađuje gotovo ništa.

Džoni mrzi internet, želi da ugasi Facebook profile sa svojim imenom

Štulić je pre nekoliko godina u jednom intervjuu rekao da prezire nove tehnologije i da smatra da kompjuteri služe za uhođenje. Naglasio je da nema Facebook profile, iako na toj društvenoj mreži postoji desetina profila s njegovim imenom.

Rekao je da želi da ih ugasi, ali mu to ne polazi za rukom.

https://www.youtube.com/watch?v=AjMth8-7jaw&feature=emb_title

Pevač je u septembru na YouTube-u objavio novi album. Na albumu, kome je dao neobično ime Kavern, nalaze se 42 pesme. Neke od njih su obrade tradicionalnih pesama, a neke su nove. Štulićev novi album do sada je preslušan 144 hiljade puta.

Neke od pesama s albuma, poput Nemir moj i Volim te bre, Štulićevi obožavatelji čuli su u filmu Kad Miki kaže da se boji.

Izvor: index.hr

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari