Kusturica lakše povređen u saobraćajnoj nezgodi

Ostavite komentar


  1. Mnogo važna vest iz ķoje smo saznali da g. Emir ima ličnog vozača, kojeg, verujem, plaćaju svi građani Srbije iz budžeta. Neka vala zaslužio je, jer je podržao i još uvek podržava NAŠU STVAR ma šta to značilo…

  2. Odavno sam to predvidela (upozaravala građane) da kada se sruše SRUKE, kada je sve politika (kada sturke nisu autonomne), onda dolazi vreme kada je SVAKO OD NAS (nema zaštićenih) u situaciji da "negde" bude kolateralna šteta nečijeg neznanja, javašluka….

  3. Žalim zbog saobraćajne nesreće, želim svima brz oporavak. Poznajem tu deonicu, svakodnevno tuda vozim kao i svi koji se kreću ibarskom magistralom, ali eto jedino je ovo vozilo sletelo s puta. Mislim da je jedini razlog neprilagođena brzina a ne saobraćajna signalizacija. Tu je ograničenje 40 km /h žuta linija koja označava privremeni saobraćajni režim i sve to nije bilo dovoljno samo tom vozaču. Nesreće se dešavaju, mogu svakom da se dese, ali ne treba optuživati druge za to.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.