Kako je Lepa Lukić od izvora krenula drugim putićem i stigla do zlatne medalje za zasluge

Ostavite komentar


  1. Toliko ima tih umetnika? sto pevaju da svako od moze od njih to da odpeva, nagrade treba da dobivaju tekstopisi kao Zahar i drugi, ali kod nas obrnuto.

  2. A neki tekst o tome kako evropski komesari i dalje obavljaju funkcije uprkos korupcionaškim aferama. Dug je spisak kandidata za takve radove, može i kolumna u fusnotama.

  3. Nije se ona uspavala, vec je znala sta ce se desiti. Nije mogla ni sa kim da deli tron. Ova nagrada dodatno potvrdjuje njene veze sa podzemljem, ali i sa tajnim sluzbama.

  4. ако је ико заслужио онда је то лепа лукић, иначе ја не слушам ту музику, моји су омиљени музичари су боуви и велвет андергроунд

  5. Каква музика ,таква и земља.То није уметност , једноставно улично, пијачни кичерај .Где су уметници ,вајари ,сликари ,писци ,оперски певачи ,филмски режисери ,глумци , балетски играчи ….и шта ћемо сад ??! Што би рекао наш стари и паметни народ “ Чега се паметан стиди ,фукара и олош се поноси „.

  6. Umetnost je po (može se reći) definiciji privilegija namenjena odabranom krugu pojedinaca.
    Ako svako može da razume nečiju pesmu recimo, to već nije umetnost.
    Publika koja ima sluha da odredi umetnički izraz je vrlo retka i sa dobrom vežbom nad sopstvenim duhom.
    Vučića nakon pada možemo da zaposlimo kao konceptualnog umetnika jer je jedan od neprevazidjenih predstavnika postmodernizma.

  7. Malo li je za zasluge nacionalna penzija?Biće da je „ordenje“ za zbiranje ,slušalaca..

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.