Leto u Gradskoj bašti u Zrenjaninu traje 27. avgusta 1Foto:M.P./Danas

Manifestacija „Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti“, sedma po redu, ove godine se u Zrenjaninu održava od 10. juna do 27. avgusta.

Svakog dana posetioci imaju priliku da uživaju u raznovrsnom programu koji će se održava u Gradskoj bašti.

Tokom leta predviđena je organizacija 70 programa. Ponedeljak, petak i subota rezervisani su za muzičke večeri, utorkom su vinske i pivske priče i degustacije uz muziku, sredom su zakazani multimedijalni programi, četvrtkom programi za decu koji se završavaju projekcijom dečjih filmova a filmovi za najmlađe organizvaće se i nedeljom u večernjem terminu.

Programi su besplatni, većina počinje u 20 časova, osim dečijih koji su od 18 časova, dok su filmske projekcije nedeljom od 21 sat. Organizatori su Kulturni centar Zrenjanina, IP Media 023 i Turistička organizacija a pokrovitelj je Grad Zrenjanin.

Posetioce u ponedeljak, 17. jula u 20 časova očekuje kocert Miroslava Mila Dojkova, violiniste. Narednog dana je vinsko veče uz muziku tria „Hand Made“. U sredu, 19. jula održava se umetničko i zabavno veče Ervin Gazdag sa prijateljima, a u četvrtak, 20. jula od 18 časova održavaju se kreativna radionica „Sovice mudrice“ i programi za decu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari