lijam hemsvort vestacFoto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lijam Hemsvort preuzeo je ulogu Geralta od Rivije u seriji The Witcher (Veštac) od Henrija Kavila, a sada imamo i prvi pogled na njegov izgled.

Lijam Hemsvort će biti Geralt od četvrte sezone Netfliksove serije koja je bila vrlo popularna, ali je u međuvremenu izgubila dosta gledalaca.

Nova sezona je trenutno u produkciji, a šouranerka Loren S. Hisrič je izjavila: „Njegov izgled je u razvoju više od godinu dana, pa sam oduševljena što konačno možemo da prikažemo kako Lijam Hemsvort izgleda kao Geralt od Rivije“.

„Cela glumačka i produkciona ekipa bila je pod utiskom strasti i energije koju je Lijam doneo otelotvorenju lika od prvog dana – neuredna bradica, čuveni ožiljak, sve! Toliko nam je zabavno snimanje 4. sezone i jedva čekamo da nam se fanovi pridruže na ovom putu“, dodala je ona.

Lijam Hemsvort glavnu ulogu preuzima od Henrija Kavila, koji ju je tumačio u prve tri sezone, počevški od 2019. godine.

Lijam Hemsvort najpoznatiji je po ulozi u serijalu Igre gladi

Kavil je najavio odlazka iz serije 2002. godine, kada je trebalo da nastavi sa ulogom Supermena u DC filmskom univerzumu, ali otkako se to promenilo, usmerio se na produciranje i tumačenje uloge u seriji Warhammer 40.000.

On je tada rekao da ulogu prepušta sjajnom Hemsvortu, od koga očekuje entuzijazam u prikazivanju jednog vrlo nijansiranog književnog lika.

Sam Lijam Hemsvort tada je izrazio oduševljenje zbog te prilike, jer je već godinama fan Kavilovog prikaza i rekao je da jedva čeka da pristupi tom izazovu.

On se pridružuje Freji Alan, Anji Čalotri i Džoiju Bejtiju, koji repriziraju svoje važne uloge, a tu su od sada i Lorens Fišburn, Šarlto Kopli, Džejms Pjurfoj i Deni Vudbern.

Netfliks je u međuvremenu objavio da će peta sezona serije biti poslednja, tako da nas očekuju još dve sezone sa Hemsvortom u glavnoj ulozi.

Izvor: Entertainment Weekly

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari