Maja Gojković i Jelena Trivan u „ringu“ zbog filma „Košare“

Teške optužbe između ministarke kulture i predsednice UO Filmskog centra Srbije

Ostavite komentar

  1. „..i kako to samo nezavisno-opozicioni mediji aplaudiraju..“ ovo izjavljuje, di juče, visoka funkcionera DS, sada preketačica, kojoj su upućivali posprdne seksističke poruke ovi sa kojima je danas.
    E ,Srbi/jo/bananijo.

  2. Lakrdija se ponavlja iz godine u godinu. Trebalo bi ukinuti FCS jer vise nema smisla. Svake se godine trosi oko 13 miliona evra od poreskih obaveznika da bi se prale pare, dodeljivao novac kumovima, rodjacima, prijateljima. Zasto slicna pomoc ne postoji slikarima ili pesnicima? Pri tom njima treba deseti deo koji trose filmadzije.

  3. Ni ovo nismo u stanju da uradimo kako treba.Smena režisera?Privatne veze i interesi?Da li su pare u pitanju i podela plena?O umetničkom stvaralaštvu,kulturnim vrednostima,glumi i glumcima,režiji,scenariu,istorijskim činjenicama,….niko ni reči?Jad i beda.

  4. Ne zna se ko je pogubniji za nasu kulturu i filmsku umetnost od ove dve, i Gojkovic i Trivan su politicke komesarke, odlucne da surovo eliminisu sve umetnike koji nisu poklonici ove vulgarne vlasti.

Ostavite komentar

Kultura

Naslovna strana

25. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.