Marko Janketić: "Ovde ništa ne može da se promeni, odavde treba otići" 1Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mladi glumac Marko Janketić, ne vidi perspektivu u Srbiji i želeo bi da njegove ćerke potraže sreću u nekoj uređenoj  zemlji. O stanju u društvu, o novoj seriji „Pasjača“, o glumcima koji su danas mnogo ambiciozniji, o druženju s kolegama, petom oktobru, (ne)mogućnosti pobune, pozorištu „Boško Buha“,  Novaku Đokoviću, …,govorio je u novoj emisiji Pop – Tok, piše portal Nova.rs.

Sin glumca Miše Janketića i glumice Svjetlane Knežević, Marko Janketić kazao je u emisiji Pop – Tok govoreći o svojim ćerkama,  da bi voleo da žive u društvu u kojem institucije funkcionišu.

„Voleo bih da moje ćerke žive u društvu koje nije obespravljeno, gde institucije imaju svoju ulogu, živimo u društvu koje ne funkcioniše. Nije pre 10 godina bilo bolje, da je bilo, ne bi sada bilo gore, eto tako bih to rekao“, rekao je Marko Janketić.

„Ja sam petog oktobra ispred Skupštine bio, ,protestovao  a ništa se nije promenilo“,  konstatovao je Marko Janketić u jednom trenutku.

Na pitanje  šta bi trebalo da se promeni – glumac je uzvratio  da ništa ne može da se promeni.

„Odavde treba otići, pokupiš kofere, kupiš avionsku kartu u jednom pravcu i zapališ odavde. Ovde nikada neće biti bolje “, rekao „PopTok“.

„Malo sam ljut pa ovako pričam. Neko je objavio da su glumci uhlebljeni pa se ne bude protiv Buhe, digla mi se kosa na glavi od Fejsbuk aktivista. Izađite braćo na ulicu, kao ovi veliki Srbi kojima su puna usta Kosova, skupite se, junaci, idite tamo pa se rokajte, nemojte nas da maltretirate, meni ordinirate po mozgu. Sve junaci, ogromni junaci, krste se, mole Boga, to je teror. Mi smo ovde pod terorom. Ovo je pakao“, rekao je glumac.

Celu epizodu „PopTok-a“ sa glumcem Markom Janektićem i Perom Jovovićem pogledajte u videu.

Zbog  svojih  izjava o odlasku iz zemlje  koju je  portal Nova. rs  preneo na svojim stranicama na  društvenim mrežema glumcu Marku Janketiću je u komentarima stigao veliki broj uvreda i pretnji smrću .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.