Sajam knjigaSajam knjiga, foto: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic., Model Release: no, Credit line: Massimiliano Donati / Awakening / Alamy / Alamy / Profimedia

Na 61. Međunarodnom sajmu knjiga za decu u Bolonji biće predstavljena i edicija „Knjige sa kojima se raste“ autorke Dragane Malešević, u izdanju Provensa iz Novog Sada.

Kako je saopšteno, iz Srbije na ovom sajmu učestvuju Izdavaštvo Jeti, Kreativni centar, Laguna, Meow Literary Agency, No Rules Publishing i Pčelica Publishing House.

Edicija „Knjige sa kojima se raste“ je na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu dobila nagradu Dečja knjiga godine.

Nacionalni štand Srbije ne postoji na ovom festivalu, a iz izdavačke kuće Pčelica rekli su nam da sami snose sve finansijske troškove učešća na Sajmu knjiga.

Knjiga „Stripoterapija“ autorke i ilustratorke Ane Petrović dobila je priznanje Međunarodnog sajma knjiga za decu u Bolonji i uz još stotinu odabranih izdanja biće izložena na „Neverovatnoj polici za knjige“ na ovoj manifestaciji (The braw amazing bookshelf).

Na Mađunarodnom sajamu knjiga za decu, koji traje od 8. do 11. aprila, predstaviće se 1.500 izlagača iz skoro 100 zemalja sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari