Ministarstvo kulture: Udruženja zamenom teza optužila Ministarstvo za nacizam

Ostavite komentar


  1. Izgleda da ovo ministarstvo ima pogresan naziv. Ako rade protiv interesa kulture, protiv strukovnih udruzenja i umetnika onda je to ministarstvo nekulture. Zasto onda primaju socne plate ?. Najbolje bi bilo i u interesu je kulture Srbije kada uopste nista nebi radili.

  2. U Gulagu Srbija nema nikakvih nemackih radnickih socijalistia – koji su pred svetom osudjeni odavno, nema ih ni u nemackoj – vec iskljucivo nikada pred svetskom javnoscu osudjenih ljudozderskih komunistickih zveri.
    I ovaj dogadjaj je dokaz da komunisti nigda nisu smenjeni, da i dalje podeljeni na poziciju i opoziciju, na partijska i slobodna glasila *vedre i oblace* Srbijom, sve uz poviku na fantomski *fasizam* i *nacizam*.
    Partija ubija. Gulag Srbija.

    1. Ok, kao prvo, moja generacija nije znala ni za fašizam ni za komunizam dok se stariji nisu umesali sa svojim kompleksima. To su dve potpuno prevaziđene ideologije. Sada razgovaramo u kategorijama: demokratija, liberalizam, kapitalizam ili socijalizam. Što se mene tice, može sve zajedno.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.