Moramo se otimati od potonuća u koje nas gura ovaj nedostojni režim

Istoričarka umetnosti i direktorka Galerije Haos Borka Božović o nagradi Vitez poziva, istoriji koja se ponavlja, nasilju vlasti i pobuni građana, sutrašnjoj izložbi...

Ostavite komentar


  1. Od sfih vlasti dosada, ova vlast je najvise uradila . Autoputevi, brze pruge, bolnice, smanjio se br. nezaposljenih, stabilan kurs dinara, plate I penzije na vreme I rastu. Fabrike se otvaraju na sfakih 15 dana, vakcine Sfedcki sto.I svakom je dozvoljeno da prica sta mu je volja I Bez posledica. Ja se plasim da dodju drugi I da sve ovo zaustave.

  2. Izuzetna dama. Nepresušne, podsticajne i kreativno artikulisane pozitivne energije. Pri tom potvrđuje da u svakom haosu ima reda – ako mu se maksimalno i stručno posvetiš… Svaka podrška.

  3. Da nisi odlucila da pljunes na drzavu u kojoj i od koje zivis za tebe verovatno mnogi nebi culi. Imas mogucnost da odes bilo gde i bilo kad

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.