Nikola Kojo jednim pitanjem odgovorio na Bakarecove navode o honorarima glumaca i glumica

Ostavite komentar


  1. Pa taj Telekom finansiraju građani Srbije tako da je odgovor gosp.Koje sasvim na mestu
    i bolje da se država umešala u finansije Telekoma odakle onolike premije zaposlenim.Bolje da su te pare date za lečenje dece nego njima

  2. Covek ne snima duze vreme nista….takvi su glumci misle da su oni najbolji u svom poslu pa kada vide da se i bez njega moze odmah pobuna….steta sto se mesaju glumci u politiku i to mnogo dobri glumci kojo,sergej itd….steta sto ne rade ono u cemu su najbolji …..

  3. А то одговор ,па докажи баја да лаже ,а можда си и више добио.покажи колико ти је исплаћено

  4. Бахато са народним парама! Колико ли су добиле оне јавне личности које подржавају режим, нпр. Карлеуша? За лечење деце држава „нема“ пара, па опет по народу, е глупи народе.

  5. A ko tebi isplaćuje dnevnice nesretniče??? Za lupetanje u skupštini a i šire.

  6. Neka Bakarec ide kući u Sloveniju pa neka tamo prosipa svoje fašističke budalaštine, ako neko uopšte hoće da dozvoli da ga truješ mržnjom dok puniš džepove našim novcem. Nakaza.

  7. Bakarec je na žalost dementa baka koja sa svojim prijateljicama u domu igra tablić ..ne zna ni koje karte ima u rukama ni koje na potezu ali stalno udara recke jer misli da će tako pobediti..to je Baka-rec

  8. Bakarec…sakupljac sekundarnih sirovina, prilicno inkluzivan…narodski receno sklon uvlacenju

  9. Ко плаћа то што зову „бакарец“, и зашта… шта је то урадило поштено и за опште добро .

  10. Zivac mi se upalio. Ovaj lupa ko otvoren prozor. Telekom je stranacka firma,odakle tom ideja . Ima ko zmija sam sebe da pojede.

  11. Pa samo Vas je pohvalio da dobro zaradnujete. Ne vidim nista strasno u tome. Vi ste sugurno piznatiji od njega tako da ta opaska ,.“sta je to Bakarac“ nema smisla.

  12. Na protestima, bar, ucestvuju vrhunski umetnici, a njih podrzavaju Lepomiri/Ruznomiri…

  13. Zašto ih plaćaju našim parama, da gledamo španske serije na srpskom jeziku?

  14. Bakarec je dao svoju kožu za dete koje je nastradalo od opekotina….kad to uradi Kojo, neka se javi, ili samo misli kako da napuni džepove…

  15. O kako je sirot ovaj Bgd mangup, ali …
    siromaštvo je u glavi, po svemu sudeći.
    I …, nije ga sram, ne vidi on šta radi.

  16. Mogu samo da kažem: BRAVO! To je pravi odgovor. Tako se jedan gospodin nosi sa banalnim i prostačkim ponašanjem jednog infantilnog ekscentrika. Nikola Kojo – gospodin naših dana.

  17. Ja ne razumem zasto se poznate licnosti osvrcu na komentare jednog pot[uno nevaznog coveka, preletaca, glupog i problematicnog-Nebojse Bakareca… Nije vredan pomena

  18. Šta je to bakarec? Nije moglo bolje, inteligentnije i pristojnije. Koji gospodin. Svaka čast ljudino.

  19. Gosodine Kojo,gde setate danas protiv nasilja nad Srbima na Kosovu da Vam se pridruzimo,pozdrav moderatoru

  20. Kod nas glumac kad ostane bez uloge odmah se diže protiv vlasti. Sve neke veličine. Čim dobije ulogu i potpiše ugovor odmah začute.

  21. E, Kojo, legendo! Odgovor je TOP. Sa takvima i njihovim komentarima najbolje je ići na ignorisanje jer onda neće imati šta dalje da kažu! Bravo generacijo!

  22. Glumci bolje da se pridržavate glume i da ne vređate naš i vaš narod jel mi svi živimo zahvaljujući seljacima običnom radniku itd
    Sramota od vas da vređate

  23. Koja CAR. I dobro pitanje – šta je to Bakarec? Izgleda da je to nešto odvratno i smrdljivo. Fuj!!!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.