Nišvil ukida Youth stage i smanjuje broj volontera

Ostavite komentar


  1. Nazalost ubice nas beogradizacija.Sve u BG zato sto je vazan za ocuvanje soc.mira,za podrsku.Nije Srbija samo BG.Zarad mira nema platnih razreda zato sto bi se i drugi delovi Srbije podigli.Pa u BG je samo cena stana ,kirija,kafane,poneke usluge skuplje nego recimo u Vranju ili na jugu Srbije A plate beogradjana su kud i kamo vece,vise nego duplo.Struja,bezin,grejanje,pijaca,garderoba-toliko imate centara a sada su rasprodaje a izbor veci nego bilo gde-je kao u najzabacenijem delu ove namucene zemlje.Mi sa juga i onako nemamo pozorista i ne mozemo u kafane a bilo kakvu manifestaciju nam ukidaju,ne daju da se razvija nista ispod BG.Vlasti je vazniji Bir fest,od festivala koji kao Nisvil traju preko 30 god.Ali vaznije je okititi prestonicu kada vreme nije ,koliko ce struje samo izgoreti ta rasveta,nego pomoci nekoj manifestaciji van BG..Tako nam sve uze taj nas voljeni grad .Tako se Srbija razvija,od centra ka periferiji a ne obrnuto.Da li ce ti delovi zbog takvog razvoja postati novo Kosovo?
    Beogradjani probutite svoju sujetu i pridruzite se jugu.Ne verujte na recima politicarima koliko je novca doslo za razvoj juga,dodjite i vidite.

Ostavite komentar


Kultura

“Novi narativ”: Studija o srpskoj istoriji u srpskim dramama 10

“Novi narativ”: Studija o srpskoj istoriji u srpskim dramama

Teatrološka studija "Novi narativ" prof. dr Marine Milivojević Mađarev analizira „Odnos prema nacionalnoj istoriji u dramskim delima u Srbiji na kraju 20. veka“, kako glasi i podnaslov tog izdanja Pozorišnog muzeja Vojvodine, predstavljenog 29. aprila u beogradskom pozorištu Atelje 212.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.