Novosadski Blokstok festival se vraća kući 1Foto: Arhiva Blokstok festival

Nakon dve godine i nakon toga što je čuveni novosadski festival bio organizovan u manjem obimu na Novosadskom sajmu, Blokstok se “vraća kući”, na otvoreno, u park kod Železničke stanice. Ovogodišnje izdanje festivala biće održano u petak i subotu, a program počinje od 19 sati. Ulaz je slobodan.

Na ovogodišnjem Blokstoku, koji će biti održan 1. i 2. jula u Železničkom parku u Novom Sadu, nastupiće: Ritam Nereda, Atheist Rap, Griva, Love Hunters, Pero Deformero, Zbogom Brus Li, Šinobusi i The Petting Blues Bend.

Spisak izvođača na Blokstok Festivalu 2022 zaokružiće dva mlada novosadska benda – Prljava Frekvencija i Neon, koji su izabrani po konkursu koji organizatori već tradicionalno sprovode kako bi pružili mogućnost nekim vrednim i talentovanim mladim ljudima da se predstave na “velikoj sceni”, jer to i jeste smisao Blokstoka već gotovo četvrt veka.

Milan Mumin i “Love Hunters” biće bend-domaćin ovog festivala, a ova poznata novosadska grupa obeležava 35 godina postojanja.

Novosadski Blokstok festival se vraća kući 2

Blokstok festival spada, već decenijama, u najbolje žurke u gradu i s pravom mnogi za ovaj festival kažu da je “najnovosadskiji”.  Pored već tradicionalno odličnog programa, dobru atmosferu čini izuzetan park u tradicionalno mirnom kraju grada gde se nizom manifestacija i tokom godine neguju dobri komšijski odnosi, bajkeri koji se godinama okupljaju na festivalu i verna publika koja Blokstok ne propušta.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari