Ostin BatlerFoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Na striming platformu AppleTV stigla je miniserija „Masters of the Air“. Njena radnja prati grupu pilota u Drugom svetskom ratu. Ostin Batleri igra jednog od pilota, pod imenom Gejl Kliven, a popularni glumac je za Varajeti ispričao koliko je snimanje bilo zahtjevno.

Naime, dok je snimao scenu tuče na setu, povredio se. Iako je osetio bol, odlučio je da nastavi da glumi do kraja scene.

„Ispostavilo se da sam slomio rebro. Bolelo je još dugo, sa svakim uzdahom. Ali moglo je biti i gore“, rekao je Ostin Batler, prenosi Index.

Izvršni producenti serije su Stiven Spilberg i Tom Henks, a reč je o trećem delu njihove dugotrajne sage o Drugom svetskom ratu, koja uključuje serije „Band of Brothers“ i „The Pacific“.

Ostin Batler je u intervjuu za Sandej tajms otkrio da mu je Henks dao ulogu nakon „Elvisa“ kako bi sačuvao njegovo mentalno zdravlje.

„Rekao mi je da sam toliko duboko uronio u Elvisa da bi bilo mudro da počnem da radim nešto drugo.

I tada mi je rekao za ‘Masters of the Air'“, ispričao je 32-godišnji glumac.

Serija „Masters of the Air“ bazira se na istoimenoj knjizi Donalda L. Milera iz 2007. godine i prati akcije američkog vazuhoplovstva tokom Drugog svetskog rata.

Glavni fokus je na psihološkom i emocionalnom teretu koju je rat naneo mladićima koji su pomogli u uništavanju Hitlerovog Trećeg rajha.

Osim Batlera, u seriji „Masters of the Air“ glume i Beri Kjuan, Kejlum Tarner, Entoni Bojl, Džosaja Kros i Nkuti Gatva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari