Otkazano prikazivanje “Balkanske međe” u Bujanovcu

Ostavite komentar


  1. Imam ja predlog za repertoar.
    Ne znam tačan naziv ali postoji francuski igrani film snimljen pre desetak godina u kome srpska policija 1999. godine na sporednim putevima, u mraku, otima albanske civile na Kosovu i Metohiji.
    Otete kroz mrak odvlače u usamljenu šumsku kolibu gde im vade organe za crno tržište!
    Pogledajte film, zasnovan je na istinitim događajima jedino su zločinci i žrtve zamenjeni ali to je već umetnička sloboda.
    Da se ne zbuni francuska publika koja unapred očekuje loše momke sa određene strane. Sitnica.

      1. E Teret prikazuje naše zločine nad Albancima… To za nss nije prihvatljivo… Treba prikazivati i snimati samo njihove nad nama Srbima i prikazivati u Preševu, Bujanovcu, Prištini…

        1. Ostape, ‘zlocin’ nije nesto u cega te je neko ubedio gledanjem lepo nacrtanog animiranog filma uz odlican marketing, … nego, … nesto sto se neopozivo dokazuje materijalnim cinjenicima i svedocenjem pod zakletvom …

    1. Film je loš. Teško ga je gledati. Nategnuta i nelogična ljubavna priča usred ratnih zbivanja,scene dugačke,patetično i puno opštih mesta…tema zaslužuje mnogo bolji film.

      1. Kad srpski glupaci shvate da ovde nije u pitanju kvalitet filma, koji prefinjena arnautska publika ne može da „svari“, već da je u pitanju nešto drugo, stvari će krenuti na bolje. Sve dok ima ovakvih infantilaca i budala, biće i ovaca za šišanje na radost Albanaca.

  2. Treba snimiti filmove i prikazati u Beogradu i Pristini, koji stimulisu srbe i albance na priblizavanje i mir. Ne moze niko da zabrani i filmove koji prikazuju zlocine, ali i ti filmovi treba da se sluze istinama o tim dogadjajima, a nikako posluziti na polusitine, koje uticu negativno na odnose srba i albanaca.

  3. Albanski fasizam se sa Kosova preliva i na centralnu Srbiju. Sta je sledece? Albanci ce da pale knjige koje se ne uklapaju u njihov mitomansko.sovinisticki svetonazor? Srbi u Bujanovcu ce da nose zute trake? Ipak najveca sramota je onih koji su i omogucili da albanski fasizam metastazira.i postane ovakav kakav je danas, a to su odredjene strukture u Americi, Nemackoj, V. Britaniji i Franucskoj.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.