Rejčel MekadamsFoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Nikolas Holt je nedavno dospeo na naslovne strane jer je otkrio da nije uspeo da dobije uloge u filmovima „Betmen“, „Nemoguća misija – Odmazda“ i „Top Gan – Maverik“. Nasuprot njemu, holivudska glumica Rejčel Mekadams je u nedavno objavljenom intervjuu za Bustle otkrila da su joj u periodu od dve godine ponuđene role u filmovima „Đavo nosi Pradu“, „Kazino Rojal“, „Nemoguća misija III“, „Ajron Men“ i „Uhvati Smarta“ i da je svaku od ovih ponuda odbila.

Kanadska glumica, koja je pre toga je stekla slavu zahvaljujući ulogama u filmovima „Beležnica“ i „Opasne devojke“, nije uspela da prepozna potencijal gore pomenutih ostvarenja. Na kraju se ispostavilo da je svaki od pet filmova bio veliki bioskopski hit, a ni dobre kritike nisu izostale. Oni su inače izašli u periodu od dve godine od 2006. do 2008.

„Osećala sam se krivom što nisam iskoristila priliku koja mi se pružila, jer sam znala da sam imala puno sreće što sam dogurala do takvog statusa u filmskoj industriji“, rekla je Mekadams o odbijanju ovih filmova i dodala: „Ali takođe sam znala da uloge nisu bile baš za mene, niti su se uklapale s mojom ličnošću i sa svim onim što mi je potrebno da bi se osećala dobro. Definitivno je bilo nekih uznemirujućih trenutaka kada sam se pitala da li sabotiram svoju karijeru i zašto to radim? Trebale su mi godine da shvatim smisao odluka koje sam u to vreme intuitivno donela.“

Poznata glumica je u istom intervjuu napomenula da su njene koleginice koje su igrale role, prethodno ponuđene njoj, bile pravi izbor, zbog čega se manje nervira zbog propuštenih šansi.

Rejčel Mekadams ćemo inače ove godine gledati u filmu o odrastanju „Are You There God? It’s Me, Margaret.“, koji će imati svoju premijeru 23. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari