Patrijarh: Naš Đole je u teškim godinama unosio smisao i vedrinu

Ostavite komentar


  1. „Нашег Ђолета“?! Ја очекујем од српског партијарха да преминулог назове „господин Балашевић“ како пристаје његовом статусу и годинама, уместп што потеже линго лажне фамилијарности попут какве водитељке ТВ-причаонице?!
    Може бити да је то последица дугогодишњег рада у РРА….

    1. Bili su lični prijatelji, i način na koji se Patrijarh obratio je iskren i neformalan jer to traži njegovo osećanje i svedočenje tog prijateljstva. Ali pretpostavljam da Milivoje zna bolje kako bi trebalo.

  2. Koji „vas Djole“, kako vas nije sramota da folirate javnost i prekrivate necovestvo Vucica koji jedini cuti kao smrdljiva mrtva riba, Vasa Svetosti ?!

    1. Posle svih izjava koje je svojevremeno izgovarao o Balaševiću ovaj koji sebe smatra svevišnjim i bolje što se ne oglašava!!!
      Bilo bi licemerno!!
      Pogledajte samo onu nesretnu budalu i pajaca,a pre svega ratnog zločinca Šešelja šta je sve bulaznio sinoć u Hit tvitu.
      A verovatno su mečku zbog toga i doveli!!!

    2. Daj brate smarate više sa tim Vučićem,pa isti si bot kao i njegovi botovi.Umro je najveći pesnik u Srbiji i ti pominješ Vučića i indirektno vređaš novog patrijarha

  3. Lepo od patrijarha, baš je lepo što se oglasio povodom Đoletove smrti, valjda će nešto „novo“ doneti patrijarh Porfirije…

  4. Milivoje, zbog čega misliš da je bitno šta ti očekuješ od patrijarha?

  5. Какви су коментари били за Шсулића и Џеја. Сад исти ти људи изводе неке глупе перформансе. Оставите човека на миру! Само сам говорила о доследности људи!

  6. Sadasnji patrijarh je pre teologije studirao arheolgiju, tamo na FF mogao je da upozna i verovatno poznavo dosta ljudi koji su bili nesto ili su jos uvek u rokenrolu. Infekcija FF i rokenrola je vecita, isto kao i religija. Prema tome bez zlonamernih kometara. Sacekajmo da kaze jos, a kazace verujte!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.