Počinje prodaja karata za 49. Fest 1Foto: Miroslav Dragojević

Sutra u podne će početi prodaja karata za 49. Međunarodni filmski festival – FEST, koji će biti održan od 7. do 16. maja u salama Sava centra, Kombank dvorane, Doma omladine i Sinepleks galerije, saopštili su organizatori.

Ulaznice će biti u prodaji na blagajnama dvorana, a karte za projekcije u Sava centru, Kombank dvorani i Domu omladine mogu se nabaviti i onlajn, preko sajta www.tickets.rs, kao i na svim Ticket Vision prodajnim mestima.

U prvih sedam dana prodaje moguće je ostvariti 10 odsto popusta na kupovinu kompleta karata po terminskim linijama u dvoranama i na onlajn kupovinu u okviru akcije „Moj komplet“, koja se odnosi na 10 i više kupljenih ulaznica.

Ovogodišnje izdanje festivala održava se pod sloganom „Povratak u budućnost“, a premijerno će biti prikazano više od 70 filmova najnovije svetske i domaće produkcije u sedam programskih celina: Glavni takmičarski program, Gala, Festovih 50, FEST fokus, FEST 49, Glavni program van konkurencije, i Intro FEST. Festival organizuje Centar beogradskih festivala pod pokroviteljstvom Grada Beograda, uz podršku Ministarstva kulture i informisanja, a svi posetioci maće obavezu da poštuju epidemiološke zaštitne mere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari