Počinje sezona letnjih koncerata na Paliću 1Foto: J. Patarčić/Danas

Svečano otvaranje manifestacije “Letnji koncerti u Muzičkom paviljonu” na Paliću, održaće se u subotu, 15. jula, s početkom u 18 časova, kada će nastupiti “Cimbali band” iz Mađarske.

U želji da vrati tradiciju malih promenadnih koncerata u Muzičkom paviljonu, preduzeće „Park Palić“ je pre dve godine pokrenulo ovu manifestaciju, kada su tokom leta, subotom, u ovom jedinstvenom objektu u stilu secesije nastupali kantautori, bendovi i muzički sastavi.

I ove godine subote u julu, avgustu i septembru biće rezervisane za koncerte u Muzičkom paviljonu, pa će 22. jula publika moći da posluša nastup Italijanskog kulturnog centra “Piazza Italia”, a 29. jula koncert sastava “Gordanov Blues Ghetto”.

Posetioce Palića 5. avgusta očekuje nastup Ženskog hora “Femina Vox”, 12. avgusta Zlatne frule Vojvodine, dok će 26. avgusta zasvirati Subotički duvački orkestar i Duvački orkestar iz Kupusine.

Dečji gudački orkestar “Presto” Muzičke škole Subotica nastupiće 2. septembra, a Osnovna muzička škola iz Kanjiže 16. septembra.

Cilj ove manifestacije je da posetiocima i turistima pruži kompletniji ugođaj i da kroz kvalitetnu muziku upotpuni doživljaj Palića.

Više vesti iz ovog grada čitajte na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari