Preminuo glumac Sem Šepard

Ostavite komentar


  1. Prokleti ALS! Ova retka i neizlečiva bolest, poznata u Americi kao Lu Gerigova bolest, odnela je još jednog velikog čoveka, umetnika i talentovanog stvaraoca! Toliko novca se izdvaja za istraživanje tog neurodegenerativnog mutiranja gena, ali još uvek, nažalost, bez rezultata. Leka još uvek nema, postoje samo vitaminske terapije i pomagala za olakšanje života tokom bolesti… A šta prolazi pacijent, kome se oduzimaju mišići, ali ne i mozak, te je potpuno svestan do svoga kraja i porodica koja ga neguje, to znam i ja, jer sam pre 2 godine izgubila supruga od ALS-a, koji je, neverovatno podsećao na našeg omiljenog glumca i reditelja, Sema Šeparda fizički… Sklapam kockice, svega što se desilo, prosto je neverovatno… Prokleti ALS!

Ostavite komentar


Kultura

Preminuo Dragan Lakićević Lakas 9

Preminuo Dragan Lakićević Lakas

Dragan Lakićević Lakas, filozof i pisac, preminuo je u 72. godini, objavio je Insitut za evropske studije, čiji je Lakićević bio dugogodišnji direktor, piše Nova. rs 

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.