Preminuo Minja Subota

Ostavite komentar


  1. Još jedna tužna vest, Minjinim odlaskom se završava još jedna epoha i stavlja tačka na deo našeg detinjstva. Nema više „bambija“ za takmičare, ni iščekivanja tobogana nedeljom…Počivaj u miru.

  2. jako je tuzno,on je pevao sa decom,njemu je jos malo rondjendan,ja sam njegove pesme slusala.

  3. Kakva divna vremena i kako divni ljudi…otislo u nepovrat zauvek :((( ostase samo prelepa secanja, hvala im i slava.

  4. Hm,nisam znao da je rođen u Sarajevu,ima li neko informacije zašto su mu roditelji preselili u Beograd i kada?Počivao u miru,bio je pravi umjetnik.

  5. Večna slava i hvala velikom čoveku i umetniku velikog srca i duše Milanu Minji Živeće večno u nama

  6. Dragom Milosu, Iskrena sucut Milosu, povodom preseljenja …na Bilješke mjesto njegovog oca.Sada JE sa svojom voljenom Brankom ,majkom i ostalim vaznim my za zivota ljudima. Potreseni smo I bol u dusi osjecamo .Voljeni nas prijatelju . Slava Ti i posljednji pozdrav dzentlmenu Minji …Tvoji Aleckovici

Ostavite komentar


Kultura

Šest filmova sa prostora nekadašnje Jugoslavije u selekciji "Filmski krugovi" Sterijinog pozorja: Koliko nas muči nasleđe bivše države? 8

Šest filmova sa prostora nekadašnje Jugoslavije u selekciji „Filmski krugovi“ Sterijinog pozorja: Koliko nas muči nasleđe bivše države?

U selekciji "Filmski krugovi" u okviru Sterijinog pozorja u Novom Sadu biće prikazano šest filmova sa prostora bivše Jugoslavije. El Shatt – nacrt za utopiju (Ivan Ramljak), Jedna žena, jedan vek (Želimir Žilnik), Dosije: Labudović – Nesvrstani (Mila Turajlić), Tvornice radnicima (Srđan Kovačević), Pomračenje (Nataša Urban) i Koreni (Tea Kovač).

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.